Bernstein fylder 100 år i år!

Bernstein fylder 100 år i år! Så derfor…

… Er det med kæmpe glæde i hjertet, at jeg kan sige, at jeg  pt. medvirker i Aarhus Teater og Aalborg Teaters co-produktion af “West Side Story” !

Jeg har det helt fantastisk med det! På akademiet fik jeg lov til at medvirke i en forestilling på Odense Teater, i sommer medvirkede jeg i en forestilling på Det Kongelige Teater, nu er vi igang med at øve til en forestilling der skal spille på Aarhus Teater, og til efteråret er det samme forestilling på Aalborg Teater?!

De tre store landsdelsscener på mindre end 4 år. Det er jeg nu rimelig tilfreds med!

Jeg medvirker som A-Rab og understudy på Tony, spillet af den skønne Mathias Flint. Vi er igang med 2. prøveuge på forestillingen og har masser af arbejde foran os.
Dem som har lavet forestillingen, eller set den, ved at det ikke ligefrem er det nemmeste musik 😉

Anyway! Køb billet og læs mere om forestillingen i Aarhus lige her, og til Aalborg lige her !