Den Evige Ild!

Jeg havde i fredags, d. 1. marts, premiere på min første hovedrolle i en forestilling!

Forestillingen hedder “Den Evige Ild” og er adapteret fra/basseret på Ken Folletts roman “Coloumn of Fire”, og er skrevet og komponeret af musicaltrioen Høg, Aagaard, Svanekier.

Det har været en helt vildt oplevelse og vanvittig process, som for mig bl.a. indebar, at jeg mistede min stemme en uge før premieren.
En oplevelse der også indebar en kæmpe udvikling personligt, men særligt også fagligt!

Jeg spiller rollen som Ned Willard som bliver ansat ved dronningen for at blive hendes politiske agent og finde alle trusler mod hende. Samtidig med at han er dødeligt forelsket i hans ungdoms udkårende Margery (Spillet af Silke Biranell), og undervejs er der utallige uffordringer der vanskeliggør målet, at ende i en tolerant verden hvor han er sammen med Margery.

Vi har allerede spillet nogle forestillinger og spiller frem til d. 31. marts!

Læs mere om stykket, se nogle klip og køb billetter via dette link.