Om mig

Anbefalinger og baggrund

 

Født i Hjørring, men opvokset på Fyn, nærmere betegnet i Nyborg, med mine forældre, min storebror og min storesøster. Jeg startede med amatørteater ret tidligt. Mine forældre var begge to meget aktive på Nyborg Voldspil, hvor jeg selv var med første gang som 4-årig. Det blev gennem årene også til at par forestillinger ved Teatergruppen Fidus og ved Nyborg Rockmusical.

Jeg har altid været enormt glad for at synge og allerede i folkeskolen, vidste jeg, at det var noget jeg godt gad, til trods for at jeg var genert og ikke sang, hvis jeg troede nogen lyttede. Det er jeg kommet efter siden 😉

Jeg har siden jeg var 8 år spillet meget musik! Jeg har spillet slagtøj siden jeg var 8 og nåede også at spille klarinet i 2 år. Jeg har spillet i Danehofgarden, FAUST (Fyns Ambitiøse Ungdoms symfoniorkester) og Fyns Klassiske Talentskole.

Jeg har altid holdt utrolig meget af engelsk. Jeg gik på Nyborg Friskole, hvor vi bl.a. blev undervist i engelsk fra børnehaveklassen, og efter friskolen søgte jeg ind på IB-linjen på Nyborg Gymnasium (En uddannelse hvor alt undervisning foregår på engelsk). Efter gymnasiet kom jeg så ind på Det Danske Musicalakademi, hvor jeg blev færdig i 2014.

Anbefalinger

Johnny Jørgensen

Johnny Jørgensen

Sanger og sanglærer

Christian Collenburg har en smuk stemme og et fuldstændig naturligt nærvær på scenen. I sin tid på musicalakademiet har han udviklet sig til at være en teknisk fremragende og også meget charmerende musical-performer.

Meike Bahnsen

Meike Bahnsen

Skuespiller

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde med Christian. Der er tre ord der rigtig godt beskriver ham: selvstændig - farlig - original. Ren fornøjelse!

Lone Baltzer

Lone Baltzer

sanglærer og studievejleder/fagkoordinator på Det Danske Musicalakademi.

Christian Collenburg har et unikt talent. Stor musikalitet, som på en og samme tid folder sig funky, charmerende og spændstigt ud. Han er, for mig, et menneske, som beriger sine omgivelser med energi, ihærdighed og talent. Som forstår at modtage instruktion, omsætte og formidle, hvad enten det gælder sang, dans eller drama. Jeg mener, Christian er en gave for enhver produktion.